Vanaf 7 februari 2018 start White Light “print, sign & brandsolutions” met de bouw van haar nieuw bedrijfsgebouw gelegen op de C-mine site, Houtparklaan 5 te Genk.

White Light verhuist naar C-mine

1/2/18
 
White Light “print, sign & brand solutions” bouwt aan haar toekomst op C-mine.
 
Vanaf 7 februari 2018 start White Light “print, sign & brandsolutions” met de bouw van haar nieuw bedrijfsgebouw gelegen op de C-mine site, Houtparklaan 5 te Genk.
 
Om haar sterke groei en ambities volop de ruimte te kunnen geven heeft White Light op C-mine een inspirerende omgeving gevonden die ten goede zal komen aan de service en kwaliteit die ze wenst aan te bieden.
 
Met een oppervlakte van 3745 m2 zal White Light extra ruimte ter beschikking krijgen om haar activiteit te beoefenen, waaronder 677 m2 kantoorruimte, 440 m2 showroom/kenniscentrum en 2628 m2 productie- en opslagruimte. Uniek zijn de showroom en het kenniscentrum waar White Light voor haar B2B klanten en potentiële relaties meerdere malen per jaar interessante inspiratiesessies zal organiseren.
 
White Light wilt continu verder evolueren om zo haar positie als innovatiefste grootformaat printing bedrijf in België te behouden. Zo investeert White Light, naast het nieuw gebouw, ook in nieuwe printmachines en afwerkingsfaciliteiten, waarbij veel aandacht gaat naar een vermindering van de ecologische voetafdruk.
 
Sinds 1983 is White Light de “Expert” in Xl printing, Sign & Decoratie. White Light zorgt ervoor dat een merk, boodschap of naam opvallend zichtbaar is in binnen- en buitenreclame, vanaf het advies tot en met de plaatsing.  In opdracht van ontwerpbureaus bouwt White Light ook expo’s, experience centers en showrooms.
 
Met een investering van rond de 2 miljoen euro wil familie Engelen, zich definitief verankeren in de Benelux markt en vanuit C-mine haar netwerk uitbreiden en optimaliseren.
 
Lieven Engelen, bestuurder White Light nv “In ons nieuw gebouw krijgen we eindelijk de ruimte en de perfecte omgeving om samen met onze medewerkers alle dromen te realiseren. Hopelijk kunnen we er door deze investering ook extra jobs gecreëerd worden. We zijn trouwens erg trots om op zo’n prominente plaats als C-mine te kunnen ondernemen.”
 
Het gebouw wordt verwacht vanaf zomer 2018 in dienst te worden genomen.
 
Het nieuwe pand is ontworpen door het architectenbureau Nova Zembla en wordt gebouwd in samenwerking met hoofdaannemer Ivo Gijbels.
 
Wil je meer weten over onze toekomstplannen?
Contacteer dan: Marcel Engelen of Lieven Engelen, op het nummer 00 32 89/323910
Mailen kan natuurlijk ook: marcel@whitelight.be       lieven@whitelight.be
 
White Light nv, C-mine - Houtparklaan 5 - 3600 Genk
www.whitelight.be